Yleistä kirpputoritoiminnasta

Kirpputorin periaatteena on myydä itselle tarpeetonta tavaraa hyvässä hengessä. Myytävän tuotteen täytyy kuitenkin olla kunnossa tai mahdollinen vika selkeästi mainittuna hintalapussa.

Kirpputori ei vastaa rikkoontuneesta tai kadonneesta tuotteesta. Pyrimme ennalta ehkäisemään varkauksia ja väärinkäyttöjä myymälään asennetuilla valvontakameroilla sekä porttihälyttimillä.
Arvokkaimpiin tuotteisiin saa kirpputorilta ns. kovahälyttimiä veloituksetta lainaan. Myös lukittuihin vitriineihin ja kassan takana oleviin hyllyihin voi laittaa tuotteita esille. Näiden ehdoista voi keskustella kirpputorin kassalla tarkemmin

Kirpputorilla ei saa myydä elintarvikkeita, terä- ja ampuma-aseita eikä varastettua tavaraa. Väärinkäytöksistä ilmoitamme aina poliisille.

Tarkemmat säännöt luettavissa kirpparikallesta tai ne voi pyytää myymälän kassalta tulostettuna paperille. Periaatteena reilupeli kaikkia kohtaan.

Myynnin seuranta netissä

Jokaisen asiakkaan myynti päivittyy reaaliaikaisesti asiakkaan tilille. Kaikki myytävät tuotteet rekisteröityy kassajärjestelmään asiakasnumeron perusteella. Pöytänumerolla ei siis ole oleellista merkitystä. Asiakasnumeroita saa olla vain 1 per asiakas. Älä siis rekisteröidy kahdesti. Jos olet hukannut salasanasi, ota meihin yhteyttä niin lähetämme sinulle uuden. Myynnin seurantaan on hankittavissa myös mobiilisovellus älypuhelimille. Voit tilata sen kirpparikallen nettisivuilta.

Hintalaput ja hinnoittelu

Voit tehdä (toivomme että teet) hintalaput valmiiksi täytettynä netissä. Se helpottaa myynnin seurantaa sekä nopeuttaa kassatoimintoja huomattavasti. Lisäksi väärinkäytökset vähenevät koska hintalappuun valmiiksi painettu tuotenimi paljastaa mikäli se on esimerkiksi vaihdettu väärään tuotteeseen. Myytävästä tuotteesta pudonnut hintalappu ei välttämättä estä tuotteen myyntiä mikäli se on selkeästi tehty netissä jolloin voimme tarkistaa hinnan sieltä ja myydä asiakkaalle. Kaikki voittaa.
Käsin täytettyjen hintalappujen omistaja/tuotteen hinta ei selviä netissä jolloin tuote jää myymättä ja siirretään "hinnattomien" tuotteiden pöydälle. Hinnattomia tuotteita säilytetään 14vrk jonka jälkeen ne siirtyvät kirpputorin omistukseen.